Garnalenblini met zure room

  • Engels, Voorgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 08-04-2005














Is dit effe lekkerrr!!

Deel dit recept

Ingrediënten
  1. olijfolie
  2. 85 gr.fijngesneden lente-ui
  3. 85 gr.bloem
  4. 1 tl.bakpoeder
  5. 4 el.fingehakte bladpeterselie
  6. halve tl.paprikapoeder
  7. 225 gr.Hollandse garnalen
  8. zout en peper
  9. koud water
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

In 1 el.olie de lenteui fruiten en aflaten koelen.Bloem,bakpoeder,halve tl.zout en vers gemalen peper door elkaar roeren.Ui,peterselie,paprikapoeder,garnalen erdoor roeren en zoveel water erbij doen tot het beslag de dikte heeft van dikke room.1-2 uur laten rusten.

Bereidingswijze

In pan olie verhitten en hier beslag in scheppen en pannenkoekjes bakken met een diameter van 2,5 cm.

Serveertip

Serveren met zure room.

Laatste reacties

rita-kip avatar
rita-kip 08-04-2005

Hallo,waar zijn de garnalen gebleven? groetjes Rita.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten