1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Naranjas rellenas de helado

Naranjas rellenas de helado

  • Spaans, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2005

Ingrediënten 4 personen


4 sinasappels 150 gram suiker 200 gram opgeklopte slagroom 3 ei-dooiers wat blaadjes munt chocolade



Sinasappels gevuld met roomijs, zijn heel lekker en zien er feestelijk uit,

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sinasappels schoonboenen, kapje eraf snijden, en met behulp van een scherp mesje, het vruchtvlees verwijderen* Vruchtvlees uitpersen, en sap opvangen*

Bereidingswijze

In een kom de eieren en de suiker au bain-Mari opkloppen tot een mooi lichtgekleurd schuim. Als de gewenste dikte is bereikt, van het vuur halen, en mengen met de opgeklopte slagroom en het sinasappelsap.* Laten afkoelen.* Vul de sinasappels met dit mengsel, en zet ze in het vriesvak* Op het moment van opdienen, versieren met een blaadje munt, en de geraspte chocola.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mi49


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mi49
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top