1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Gevulde avocado

Gevulde avocado

Door: zefodbuisterbuil

  • Argentijns, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-04-2005

Ingrediënten 4 personen


2 rijpe avocado's, 2 teentjes knoflook (geperst), 2 charlotjes (fjngesnipperd), citroensap, 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel cocktailsaus, 100 gr.(Hollandse garnalen), 4 sneetjes wit casino-brood.


Verder heb je nodig


Staafmixer of keukenmachine


Gevulde avocado met hollandse garnalen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De avocado's halveren, pit verwijderen en voorzichtig met een lepel het vruchtvlees in een kom scheppen. (schillen bewaren).
Het vruchtvlees besprenkelen met citroensap om verkleuring tegen te gaan. Mayonaise, cocktailsaus en geperste knoflook toevoegen en pureren tot een homogene massa. Vervolgens de gesnipperde charlotjes en de garnalen toevoegen (8 garnalen achterhouden voor garnering) en luchtig omscheppen. Op smaak brengen met zout en peper uit de molen. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.

Serveertip

Serveren in de uitgeholde avocado's, garneren met een toefje cocktailsaus en 2 garnalen, met daarbij geroosterd casinobrood, welke na het roosteren diagonaal is gehalveerd.
Smakelijk eten !



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zefodbuisterbuil
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top