1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalmfilet uit de oven met Toscaanse aardappeltjes

Zalmfilet uit de oven met Toscaanse aardappeltjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-04-2005

Ingrediënten 4 personen


4 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie),
1 el groene pesto,
4 stukken zalmfilet a 125 g,
2 zakken Bieze Smaak aardappeltjes golfjes oscaans gekruid (zak a 450 g)



C1000 recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng 1 el van de olie met de pesto. Wrijf de zalmfilets ermee in en laat ze 5 min. liggen. Leg de vis naast elkaar in een lage ovenschaal. Schuif de schaal in een voorverwarmde oven (225 ?C) en laat de vis in ? 15 min. gaar worden.
Verhit de rest van de olie verdeeld over 2 ruime koekenpannen en bak de aardappelgolfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking aan beide kanten mooi bruin.
Serveer de aardappelgolfjes bij de vis.

Serveertip

Lekker met geroosterde gemengde groenten.

Bron

C1000



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tazmania_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top