1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Krokante asperges.

Krokante asperges.

  • Belgisch, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2005

Ingrediënten 6 personen


500 gram witte asperges
50 gram broodkruim
3 eetlepel peterselie(fijngesneden)
nootmuskaat
2 eetlepel amandelschilfers
2 eiwitten
boter
peper en zout



Een heel lekker borrelhapje,hier verras je je gasten mee.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de schoongemaakte asperges beetgaar.
Laat ze uitlekken op een keukenhanddoek en dep ze droog.
Meng in een kom het broodkruim,peterselie en amandelschilfers.
Doe de eiwitten in een andere kom en klop ze los.
Halveer de asperges in de lengte,haal ze door het eiwit en vervolgens door het broodkruim.Bak ze in hete boter op zacht vuur knapperig.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aspergekokertje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aspergekokertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top