Italiaanse maaltijdsoep

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 el olijfolie- 400 gr Italiaanse roerbakmix- 1 1/2 flesje basis voor groentensoep- 1/2 el oregano- 100 gr plakjes ontbijtspek- 1 pak tortelloni verdi 250 gr- 75 gr gemalen pittige kaas- 1 stokbrood
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote soeppan- koekenpan

Bereidingswijze

Olie in soeppan verhitten en groente 1 min bakken. Basis voor groentesoep, oregano en 1,5 liter water erbij schenken, aan de kook brengen en 15 zachtjes laten doorkoken. Ontbijtspek in koekenpan knappirig uitbakken. Laatste 8 min. tortelloni door de soep roeren en meekoken. Soep met peper op smaak brengen.

Serveertip

Soep in kommen scheppen. Spek erover verdelen. Met kaas en stokbrood serveren.
Wijnadvies: Rose Grenache, cat. 5

Laatste reacties

vliliane avatar
vliliane 04-04-2005

lekker neem dit mee.bedankt!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten