Tortilla's met spinazie en kikkererwten

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 el zonnebloemolie- ca 300 gr rundergehakt- 1 zakje casa fiesta burrito seasonmix (40 gr)- 200 gr feta kaasblokjes- 1 blik kikkererwten (400 gr)- 1 teentje knoflook- 1 zak panklare spinazie (300 gr)- 1 zak casa fiesta wrap tortilla's (280 gr 4 stuks)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
braadpan- vergiet

Voorbereiding

feta laten uitlekken- kikkererwten laten uitlekken- knoflook pellen en snipperen

Bereidingswijze

In braadpan 1 el olie verhitten en gehakt rul bakken. Mix en 250 ml water toevoegen, aan de kook brengen en 10 min zachtjes laten koken. Feta en kikkererwten laatste 2 min meewarmen. In wok de rest van de olie verhitten en de knoflook 1 min bakken. Spinazie al omscheppend 2 min bakken, bestrooien met zout en peper. Spinazie uit de wok nemen, in vergiet laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met de spinazie, gehakt en fetablokjes vullen.

Serveertip

De tortilla's opgerold serveren. Geef er een groene salade bij.
Wijnadvies: Rose Grenache- cat. 5

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten