1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Dipsaus Viola

Dipsaus Viola

  • Mexicaans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 avocado, 2 theel. citroensap, 1 rode peper, 1 sjalot, 1 teen knoflook, 1 eetl. tomatenketchup, 2 eetl. magere yoghurt


Verder heb je nodig


Mes, kom, lepel


Een gepeperd sausje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Halveer de avocado, verwijder de pit en haal het vruchtvlees uit de schil, halveer de peper, verwijder de pitjes en de zaadlijsten,snijd de peper in ringetjes, pel en snipper de sjalot.

Bereidingswijze

Besprenkel het avocadovruchtvlees met het citroensap en doe het in de blender, voeg de ui toe en de peper en knijp de knoflook er boven uit, doe dan de tomatenketchup en de yoghurt er bij en meng alles tot een gladde saus

Serveertip

Bij mais chips, of als rondjes gspoten op een komkommerschijfje bij een buffet.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top