1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. mousse van witte chocolade met geitenkaas

mousse van witte chocolade met geitenkaas

Door: dotty557

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2005

Ingrediënten 8 personen


1 dl room
1 vanillestokje
150 gram witte chocolade
3 blaadjes gelatine
50 gram geiten kaas
1/2 liter slagroom


Verder heb je nodig


Pan
mes


Als toetje zeergeslaagt

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de gelatine blaadjes vast weken

Bereidingswijze

Breng 1 dl room samen met het vanillestokje aan de kook
laat heirin de chocolade smelten en voeg er de geweekte gelatinebladen aan toe
haal het vanillestokje eruit en
spatel de geitenkaas erdoor

gedeeltelijk laten afkoelen alvorens de stijfgeklopte slagroom eraan toe te voegen

laat de mousse in de koelkast goed opstijven maak er met een ijslepel bollen van en dien op met vers fruit of een een vanillesaus

Serveertip

Een rode saus er om is een mooi gezicht en smaakt ook lekker

body{background: url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=gif&img=20041228033427.gif)}--



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dotty557
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top