1. Home
  2. Recepten
  3. Parmaham-rucolapizza

Parmaham-rucolapizza

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-04-2005

Ingrediënten 4 personen


1 blikje pizzadeeg; bakje tomatentapenade; 1 bolletje mozzarella, in plakken; 100 g rucola, aangemaakt met olie en balsamico azijn; 0,5 bosje basilicum; 150 parmaham, in plakken; grof gemalen peper



Elle 2-2003

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rol het pizzadeeg uit en snij er een grote cirkel uit. Bestrijk met de tapenade, beleg met de plakken mozzarella en bak in ca 10 min af. Verdeel de rucola en basilicum over de warme pizza, drapeer de parmaham erover, bestrooi met peper en serveer direct



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rosalek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rosalek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top