Kerrie rijst met gehakt

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Kerrie rijst met gehakt

    Kerrie rijst met gehakt

    Kerrie rijst met gehakt

Een pittig kerrie rijst recept uit het kookboek rijst van AH.



http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20061226101010.jpg>

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
  • wok of hapjespan

Voorbereiding

  • Rijst koken
  • Intussen eieren hard koken en pellen
  • Eieren in partjes snijden
  • Uien fijn snipperen
  • Bouillontabletten oplossen in 3 el heet water
  • Snijd de selderij fijn


Bereidingswijze

  • In de wok olie verhitten en ui goudgeel fruiten
  • kerrie toevoegen
  • Gehakt aan de ui toevoegen en rul bakken de opgeloste bouillon en sambal erbij en nog 1 minuut verwarmen
  • Rijst erdoor scheppen samen met de fijn gesneden selderij

Serveertip

  • Kerrie rijst garneren met partjes hard gekookt ei en wat over gebleven takjes selderij
  • Lekker met sambalboontjes

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

aurora_borealis avatar
aurora_borealis

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten