Kabeljauw in een pakketje van folie met kruidenboter

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Een echt prachtig hoofdgerecht. Leuk om het zo in de aluminiumfolie te serveren op de borden

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.


Bereidingswijze

  • Ontvel de tomaten. Halveer de tomaten, verwijder het vocht en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
  • Verwijder eventueel het vel van de bismoten. Dep de moten droog met keukenpapier en wrijf ze aan beide kanten in met zout en peper.
  • Vet 4 grote stukken aluminiumfolie in met de boter en leg de moten erop. Verdeel de tomaat over de moten, bestrooi met de tijm en verdeel de in plakjes gesneden kruidenboter erover, Vouw de folie losjes om de vis en vouw de uiteinden stevig dicht. Bewaar de paketjes tot gebruik in de koelkast. .

Serveertip

  • Leg de vispakketjes op een bakplaat in het midden van de oven en laat ze in ca. 12 minuten gaar worden.
  • eg de paketjes op de borden.
    Heerlijk met tuin of sperziebonen en aardappelpuree.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten