1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Visragout

Visragout

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-03-2005

Ingrediënten 4 personen


400 gr gare vis-
peterselie-
4 dl bechamelsaus van visbouillon-
witte wijn-
50 gr oude kaas-
40 gr boter


Verder heb je nodig


Een oven of grill


Op verschillende wijze te serveren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de vis circa 10-15 minuten in een 1/2 liter visbouillon [eventueel met wat verse kruiden ]

Bereidingswijze

Roer de in stukken verdeelde vis met de gehakte peterselie door de bechamelsaus.
Maak de ragout op smaak met een scheutje witte wijn en doe hem over in een beboterde vuurvaste schotel,pasteipotjes of ragoutschelpen.
Strooi er de geraspte kaas-desgewenst vermengd met wat paneermeel-overheen, sprenkel er gesmolten boter over en geef de ragout bovenin de op 250 graden voorverwarmde oven of onder de grill een bruin korstje.

Serveertip

Maak de bechamelsaus iets dikker door minder bouillon te gebruiken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naus_marijke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naus_marijke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top