1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Pasta met vissaus

Pasta met vissaus

Door: luckyjo

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2005

Ingrediënten 4 personen


2 1/2 eetlepel olijfolie traditioneel - 1 ui, gesnipperd - 1 rode en 1 groene paprika, in stukjes - 1 pot Heinz hot pastasaus a 600 gram - 350 gram pasta - zout - 400 gram tilapiafilet, in stukjes - 4 eetlepels basilicum, geknipt



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie en fruit de ui met de paprika al omscheppend 5 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de pastasaus toe en breng alles aan de kook. Kook intussen de pasta in ruim water met zout beetgaar. Voeg de vis aan de saus toe en kook alles 3 minuten door. Bestrooi de saus met het basilicum en serveer met de afgegoten pasta. Lekker met gekookte broccoli.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top