1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapas
  5. Tapas van vlees, chorizo en olijven

Tapas van vlees, chorizo en olijven

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-03-2005

Ingrediënten


250 gram varkensoester - ? eetlepel olijfolie - 1 theelepel tijm (liefst verse) - 4 plakken chorizo van 1/2 centimeter dikte - 100 gram knoflookolijven (zonder pit)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met 1/2 eetlepel olie en de tijm en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen. Snijd de plakken Chorizo in vieren. Bak de blokjes vlees en de chorizo in een hete anti-aanbakpan, op halve stand en bak ze zachtjes rondom bruin en rose van binnen (circa 7 minuten). Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem. Voeg de olijven toe en bak ze 2 minuten mee. Warm serveren in een schaaltje en doe er wat cocktailprikkers bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top