Blini?s met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 24-03-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr poffertjesmix
1 ei
100 gr gerookte paling
100gr gerookte zalmfilet
6 radijsjes
50gr boter
1 bakje tuinkers
1/8 l zure room
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de paling in stukjes, de radijsjes in 4 partjes. Meng de poffetjes mix met het ei en 2 dl water. Verhit een klontje boter in de koekenpan. Schep het beslag met behulp van een kleine pollepel in 4 porties met een ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Bak er nog 4 .

Bereidingswijze

Leg op iedere blini wat tuinkers en 1 tl zure room Leg op 4 blini's paling en op de ander gerookte zalm Garneer elke blini met wat schijfjes radijs en een plukjes tuinkers.

Serveertip

Je kan ook gerookte forelfilet of garnalen voor het beleg gebruiken.

Laatste reacties

rita-kip avatar
rita-kip 25-03-2005

mmmmmmmm,lekker neem het mee. groetjes van Rita.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten