1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Garnalen
  5. Blini?s met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

Blini?s met gerookte zalm, garnalen en gerookte paling

Door: sonjatestpagina

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-03-2005

Ingrediënten 4 personen


200 gr poffertjesmix 1 ei 100 gr gerookte paling 100gr gerookte zalmfilet 6 radijsjes 50gr boter 1 bakje tuinkers 1/8 l zure room



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de paling in stukjes, de radijsjes in 4 partjes. Meng de poffetjes mix met het ei en 2 dl water. Verhit een klontje boter in de koekenpan. Schep het beslag met behulp van een kleine pollepel in 4 porties met een ruime afstand van elkaar in de pan en bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Bak er nog 4 .

Bereidingswijze

Leg op iedere blini wat tuinkers en 1 tl zure room Leg op 4 blini's paling en op de ander gerookte zalm Garneer elke blini met wat schijfjes radijs en een plukjes tuinkers.

Serveertip

Je kan ook gerookte forelfilet of garnalen voor het beleg gebruiken.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonjatestpagina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top