Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Mediterraan meergranenbrood

Mediterraan meergranenbrood

Door: daveij

  • Mediterraan
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-03-2005

Ingrediënten


50 gram pijnboompitten50 gram verse pesto1 pak meergranen broodmix6 gedroogde tomaten op olie,in reepjes.50 gram zwarte olijven zonder pit,in vieren


Verder heb je nodig


Broodbakmachine.


Ontdek meer:

Voorbereiding

Pijnboompitten in droge koekepan snel goudbruin roosteren,op een bord af laten koelen.

Bereidingswijze

Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water,pesto,broodmix,tomaatjes,olijven en pijnboompitten.Broodbakmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Serveertip

Serveer dit brood met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte italiaanse kruiden,op smaak gebracht met chilipeper en wat zeezout.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van daveij
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top