Paasrol met omelet en zalm

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.

Croissantdeeg met een zachte vulling van
gerookte zalm en omelet heerlijk

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
5 eieren2 el slagroomzout en peper1 el.fijngesneden tuinkruiden(dille,bieslook)2 tl.boter1 groot blik croissantdeeg(370 gr.)4 grote plakken gerookte zalm50 gr.waterkers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

oven 180c hetelucht,
koekenpan 24 cm,
bakplaat ingevet.

Voorbereiding

4 eieren loskloppen met de room,zout,peper en kruiden.Hiervan in de koekenpan met boter 2 omeletten bakken.Croissantdeeg uitrollen naden dichtmaken.Omeletten elkaar iets overlappend op het deeg leggen.Aan de zijkanten 2 cm.vrijhouden.Plakken zalm op omelet leggen.Deeg oprollen het moet een lange rol worden.Goed dichtplakken en met naad naar beneden op bakplaat leggen.Figuurtjes uit de rest van het deeg snijden en de rol mee versieren.Laatste ei loskloppen en de rol hiermee bestrijken.

Bereidingswijze

Rol in midden van de oven bruin bakken in 15-20 min.Garneren met de waterkers.

Serveertip

Lekker op de Paasbrunch tafel.Eet smakelijk!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chutneyzusje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten