1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaanse kikkererwtensoep

Italiaanse kikkererwtensoep

Door: henny_b_b

  • Italiaans, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-03-2005

Ingrediënten 4 personen


4 el olijfolie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak de ui, wortel, bleekselderij, knoflook, rozemarijn en salie ca. 5 min.
Voeg de kikkererwten toe en bak die ca. 3 minuten mee.
Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 20 min. koken.
Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Schep de helft van de kikkererwten met een schuimspaan uit de pan en pureer die.
Doe de puree in de pan terug, roer er de gekookte pasta en de tomaat door en laat alles nog enkele minuten koken.
Voeg de pesto toe en breng de soep met zout en cayennepeper op smaak.
Geef de pecorino er apart bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top