1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Italiaanse tosti

Italiaanse tosti

Door: kafes

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-03-2005

Ingrediënten 1 personen


1 vierkant ciabattabroodje
of 2 sneetjes witbrood
1 eetl. rode of groene pesto
1 tomaat
2 bolletjes mozzarella
4 plakken salami
of 2 plakken wijncervelaat



Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het ciabattabroodje overlangs door en druk het iets platter Besmeer de beide helften met de pesto Snijd de tomaat in dunne plakken Doe dit ook met de bolletjes mozzarella

Bereidingswijze

Leg op een broodhelft of sneetje brood plakjes mozzarella Stapel daarop 2 plakjes salami of 1 plak wijncervelaat, plakjes tomaat, weer salami of wijncervelaat en als laatste weer plakjes mozzarella Dek de tosti af met de bovenste broodhelft Druk de tosti iets plat, maar zo dat de vulling ertussen blijft Rooster de tosti goudbruin in een tostiapparaat en snijd hem schuin door zodat er twee driehoeken ontstaan



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kafes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top