Glutenvrije peperkoek(ontbijtkoek).

  • Belgisch,
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 21-03-2005

Voor degenen onder ons die een glutenvrij dieet moeten volgen!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-230 gram glutenvrije bloem.
-1dl melk.-100gram bruine suiker.
-50 gram honing(liefst vloeibaar).
-1 eigeel.
-wat grove parelsuiker.
-2 koffilepels koekkruiden.
-1koffielepel glutenvrij bakpoeder.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-Kom.-Oven,vuurvaste vorm of bakblik.

Voorbereiding

-Oven voorverwarmen op 170 graden.
-Bakblik of vuurvaste vorm insmeren.

Bereidingswijze

-Meng alle ingredienten samen tot een homogeen deeg.
-Een vuurvaste vorm insmeren of gebruik maken van een bakblik.
-Eventueel bestrooien met grove parelsuiker.
-Bak gedurende 1 uur op 170 graden.

Serveertip

-Na het bakken goed laten afkoelen voor het ontvormen.
-Smakelijk.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten