Turky cobb salad

  • Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-03-2005

Elle 3-2003

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
olijfolie; 4 plakjes gerookt ontbijtspek; 2 avocado's; 1 grote krop botersla; 6 rijpe roma tomaten, in partjes; 500 g gare kalkoenfilet, in dikke repen, op kamertemperatuur; 2 hardgekookte eieren, in 4 parten; 100 g roquefort, in dunne plakjes of verkruimeld; Voor de romige citroendressing: 250 ml creme fraiche; sap van 1 citroen; handje bieslook, fijngeknipt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak in wat olijfolie het spek knapperig, maar niet bros. Laat uitlekken op keukenpapier. Snij de avocado's doormidden, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees er met een theelepel uit. Verdeel spek, sla, tomaten, kalkoen, eieren, kaas en avocado over vier borden. Klop voor de dressing in een kom de creme fraiche met het citroensap geod door elkaar. Meng het bieslook erdoor en schep de dressing over de salade

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten