Zalm gebakje

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 20-30 min.

Heerlijk voorgerecht van bladerdeeg
met gerookte zalm en pesto

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 plakjes bladerdeeg200ml.creme fraiche300 gr.gerookte zalmpot groene pestozout,peperbieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven 170 c hete lucht,
bakpapier,

Voorbereiding

Deeg iets uitrollen en goed veel inprikken.25 min.in de oven bakken.Creme fraiche opkloppen met zout,peper en bieslook.

Bereidingswijze

Bladerdeeg in smeren met laagje creme fraiche,daar de zalm op leggen.Vervolgens een schep pesto.Garneren met een quenelle creme fraiche.

Serveertip

eet smakelijk

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chutneyzusje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten