Gratin van zoete aardappelen,tutifrutti en hazelnoten

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 18-03-2005

Heerlijk bijgerecht bij wild en gevogelte

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  1. 5oo gr.zoete aardappelen
  2. zakje tuttifrutti
  3. 150 gr.hazelnoten
  4. 1 flinke tl.kaneel
  5. 2 el.bruine basterdsuiker
  6. 3 eieren
  7. 3 dl.slagroom
  8. zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven op 180 c hetelucht
bakvorm ingevet,
bakpapier.

Voorbereiding

Aardappelen schillen en in blokjes snijden.Tuttifrutti in reepjes snijden.Aardappelen,tuttifrutti en hazelnoten door elkaar scheppen met de kaneel en suiker.In bakvorm doen.Eieren kloppen met de slagroom en op smaak brengen met zout en peper.Over aardappelmengsel gieten en even met vorm tikken zodat eiermengsel goed verdeeld is.Afdekken met bakpapier en in de oven zetten

Bereidingswijze

30 min.bakken in de oven.

Serveertip

Lekker bij wild en gevogelte.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten