1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gratin van zoete aardappelen,tutifrutti en hazelnoten

Gratin van zoete aardappelen,tutifrutti en hazelnoten

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-03-2005

Ingrediënten 4 personen


5oo gr.zoete aardappelenzakje tuttifrutti150 gr.hazelnoten1 flinke tl.kaneel2 el.bruine basterdsuiker3 eieren3 dl.slagroomzout en peper


Verder heb je nodig


Oven op 180 c hetelucht
bakvorm ingevet,
bakpapier.


Heerlijk bijgerecht bij wild en gevogelte

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen schillen en in blokjes snijden.Tuttifrutti in reepjes snijden.Aardappelen,tuttifrutti en hazelnoten door elkaar scheppen met de kaneel en suiker.In bakvorm doen.Eieren kloppen met de slagroom en op smaak brengen met zout en peper.Over aardappelmengsel gieten en even met vorm tikken zodat eiermengsel goed verdeeld is.Afdekken met bakpapier en in de oven zetten

Bereidingswijze

30 min.bakken in de oven.

Serveertip

Lekker bij wild en gevogelte.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top