Drillende Duivelsogen

  • Internationaal,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-03-2005
  • Drillende Duivelsogen

    Drillende Duivelsogen

    Drillende Duivelsogen

Halloween recept!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
6 hardgekookte, gepelde eieren
6 eetlepels geklopte roomkaas
12 groene olijven
wat paprikapoeder
rode ketchup of curry
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een tandenstoker

Bereidingswijze

Snij de eieren door tweeen, haal het gele gedeelte eruit en vul het ei met de roomkaas. Stop midden in de roomkaas een olijf en strooi daar rode paprikapoeder omheen. Het lijkt dan net een oog met een rode iris met een groen middenstuk. Pak een tandenstoker, doop deze in de ketchup en prik dan 10 keer in de roomkaas (om de olijf heen). Het lijkt nu net of de ogen rood en bloed doorlopen zijn. Smullen maar? als je de ogen nog durft op te eten!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten