Gebakken visfilet

  • Amerikaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Gebakken (forel)filet met een heerlijke saus met pijnboompitten en martini

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
2 visfilets (Forel is erg lekker, maar anders kan ook),
1/3 cup (80 ml) pijnboompitten,
1/4 cup (65 ml) witte martini,
boter en olie,
halve citroen,
peterselie,
bloem,
peper en zout,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grote koekenpan

Voorbereiding

De visfilets door de bloem halen

Bereidingswijze

Even de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en wat boter en olie in de pan. Als het schuim weg is, de filets bakken (3 minuten elke kant). Eventueel peper en zout toevoegen.
Filets uit de pan. Citroen uitknijpen in het vet, de martini erbij en de pijnboompitten en wat perterselie. Even laten indikken en over de vis serveren.

Serveertip

Met gepofte aardappel

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

toedeledokie1977 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten