1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Rundercarpaccio met Parmezaanse kaasdressing

Rundercarpaccio met Parmezaanse kaasdressing

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-03-2005

Ingrediënten 2 personen


1 el citroensap *
4 el olijfolie extra vierge *
zout * versgemalen peper *
50 gr rucola *
2 el Parmezaanse kaas, geraspt *
150 gr rundercarpaccio *
2 el pijnboompitten, geroosterd



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop in een kommetje het citroensap met de olijfolie, zout en peper naar smaak tot een dressing. Meng in een andere kom de rucola met 1 eetlepel dressing. Roer de Parmezaanse kaas door de rest van de dressing. Spreid de plakjes carpaccio uit op 2 borden en sprenkel de dressing erover. Strooi de pijnboompitten erover en leg de rucola in het midden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstsonja


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstsonja
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top