1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde eieren
  6. Salade van minikrieltjes met gevulde eieren

Salade van minikrieltjes met gevulde eieren

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-03-2005

Ingrediënten 4 personen


450 g minikrieltjes *
6 gekookte eieren, gepeld *
4-5 eetlepels yogonaise *
15 g fijngehakte basilicum *
75 g rucola *
2 bosuitjes, in dunne ringetjes *
100 g achterham, in lange dunne repen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de minikrieltjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de eieren, wip de dooiers eruit en prak ze in een kom fijn. Meng 2-3 eetlepels yogonaise, het basilicum en zout en peper naar smaak erdoor. Doe dit over in een spuitzak met een kartelmond en spuit de eiwithelften vol met basilicumcreme. Meng de uitgelekte krieltjes luchtig met 2 eetlepels yogonaise, bosui, rucola, ham en zout en peper naar smaak. Schep de salade op vier borden en leg de gevulde eieren erop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top