Gevulde eieren met hammousse

  • Nederlands, Buffet
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 hardgekookte eieren

3 plakjes rauwe ham

2 el verse roomkaas

peper

groene olijven zonder pit (ong. 2 stuks) om te garneren
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Halveer de gepelde eieren in de lengte en wip de dooiers er uit.

Bereidingswijze

Snijd de ham, zonder vetrandje, uiterst fijn. Meng de verkruimelde dooiers met de roomkaas, de ham en wat peper. Vul de halve eieren met de hammousse. Garneer met de, in dunne plakjes gesneden, groene olijven.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

henny_b_b avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten