1. Home
  2. Recepten
  3. Bladerdeeg met ham en ei

Bladerdeeg met ham en ei

Door: reve51

  •  , Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-03-2005

Ingrediënten 4 personen


4 plakjes diepvries bladerdeeg4 plakken Gandaham4 kleine eieren1 bakje
tuinkersversgemalen peperzout


Bladerdeeg met ham en ei
Bladerdeeg met ham en ei
Bladerdeeg met ham en ei
Bladerdeeg met ham en ei

Klein paasontbijt gerecht; een ei, in wat voor vorm dan ook, hoort erbij !

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden, heteluchtoven op 200 graden.Bekleed een bakplaat met
bakpapier.Steek (met een glas) uit de bladerdeegplakjes rondjes met een doorsnede van
circa 7 centimeter.Leg de Gandaham op de bakplaat met daarop de bladerdeegplakjes met het
gat.Leg de uitgestoken rondjes ernaast.Bak het deeg in de oven circa 10 minuten.

Bereidingswijze

Haal de bakplaat uit de oven en breek boven elk 'gat'een klein ei.Schuif de bakplaat weer
terug in de oven en bak de eieren in circa 10 minuten gaar.Knip intussen de tuinkers
los.Haal de bladerdeegplakken uit de oven en leg ze op voorverwarmde ontbijbordjes.
Verdeel de tuinkers rondom en bestrooi het eitje met wat versgemalen peper en zout.Leg
de deegrondjes ernaast.

Serveertip

Variatie: Bak, de laatste 5 minuten, wat over het ei gestrooide, geraspte kaas mee.Gebruik dan
geen zout.Eet smakelijk !Bron: Super de Boer



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top