
4 plakjes diepvries bladerdeeg4 plakken Gandaham4 kleine eieren1 bakje
tuinkersversgemalen peperzout
Klein paasontbijt gerecht; een ei, in wat voor vorm dan ook, hoort erbij !
Verwarm de oven voor op 220 graden, heteluchtoven op 200 graden.Bekleed een bakplaat met
bakpapier.Steek (met een glas) uit de bladerdeegplakjes rondjes met een doorsnede van
circa 7 centimeter.Leg de Gandaham op de bakplaat met daarop de bladerdeegplakjes met het
gat.Leg de uitgestoken rondjes ernaast.Bak het deeg in de oven circa 10 minuten.
Haal de bakplaat uit de oven en breek boven elk 'gat'een klein ei.Schuif de bakplaat weer
terug in de oven en bak de eieren in circa 10 minuten gaar.Knip intussen de tuinkers
los.Haal de bladerdeegplakken uit de oven en leg ze op voorverwarmde ontbijbordjes.
Verdeel de tuinkers rondom en bestrooi het eitje met wat versgemalen peper en zout.Leg
de deegrondjes ernaast.
Variatie: Bak, de laatste 5 minuten, wat over het ei gestrooide, geraspte kaas mee.Gebruik dan
geen zout.Eet smakelijk !Bron: Super de Boer
jentje1 20-03-2007
Leuk is dit.Heb het meegenomen.Bedankt en groetjes,jennie.
mvb275 03-05-2005
Ook leuk voor zomaar een zondagmorgen ontbijt. Ik heb het recept meegenomen.
Bedankt Groetjes Mieke.
harrydesmulkok 18-03-2005
Hey erg lekker en ziet er leuk uit.
Snel klaar
Wat wil je nog meer
Bedankt
vanliesdonk 15-03-2005
Lekker makkelijk!
Zo overschrijven uit het reclame-blaadje van "Super de Boer"....
chutneyzusje 15-03-2005
leuk heb ik meegenomen,groetjes Anne-Mieke