1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Hete bliksem
  5. hete bliksem

hete bliksem

Door: annick20

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-03-2005

Ingrediënten


Gehakt
aardappelen (peper, zout en muskaatnoot)
appelen



Lekker voor tijdens de koude dagen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het gehakt gaar in een pan.
schil de aardappelen, kook ze en maak er puree van.
schil de appelen en maak er appelmoes van.
neem een ovenschotel en doe het gehakt hierin. doe de appelmoes hier bovenop en sluit af met de aardappelpuree.
strooi er wat gemalen kaas over en plaats in een hete oven.
zodra de appelmoes begint de bubbelen nog even onder de grill en klaar is kees

Serveertip

Dit recept is ook heel lekker met spinazie met room ipv appelmoes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annick20
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top