1. Home
  2. Recepten
  3. Dille -mosterdsaus

Dille -mosterdsaus

Door: grace86

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-03-2005

Ingrediënten


6 el azijn; 11 el suiker; 14 el mosterd, 8 el dille fijngeknipt (of uit een potje), ca. 2 dl zonnebloem olie; zout en peper.



"de" saus voor bij de Gravad lax.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de azijn, suiker, mosterd en dille.
Roer hier druppelgewijs de zonnebloemolie door.
Breng zonodig op smaak met weinig zout en peper.

Serveertip

Heerlijk bij Gravad lax.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grace86
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top