1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Asperges Met Ham En Ei

Asperges Met Ham En Ei

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-09-1998

Ingrediënten 1 personen



1/2 bosje witte asperges
50 gram gekookte ham (3 plakken)
1 ei
2 aardappelen
boter/peper/zout



Asperges met aardappelen en ham

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij 1 cm af van de asperges en schil ze dun. Kook de aardappelen en het ei. Laat het vocht van de asperges weglopen en smelt er een klein blokje boter op. Garneer de asperges met ei en leg ze in dubbelgevouwen plakken ham.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top