1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. Risotto met gerookte zalm en bieslook

Risotto met gerookte zalm en bieslook

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2005

Ingrediënten 4 personen


150 g Risotto rijst
2 sjalotjes (gesnipperd)
1 teen knoflook
4? dl kruidenbouillon (van tabletten)
150 g gerookte zalmsnippers
50 g gesnipperde bieslook
40 g Parmezaanse kaas



Een recept van Lassie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit 3 el olie in de pan en fruit hierin ca. 3 min. de sjalotjes en geperste knoflook. Voeg de rijst toe en roer de rijst op zacht vuur door de olie tot de rijstkorrels glanzend en doorzichtig zijn.

2. Voeg de bouillon toe en breng dit op een middelmatig vuur al roerend aan de kook. Kook de rijst, onder af en toe roeren, zachtjes ca. 22 min.

3. Neem de pan van het vuur en schep de zalm en bieslook door de rijst. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de Risotto over 4 borden. Serveer de Parmezaanse kaas er apart bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen4


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen4
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top