Varkenshaas in boemboe-nasi gorengroomsaus
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
Dit recept is heel snel en gemakkelijk te bereiden als je niet veel tijd hebt maar toch iets aparts en smakelijks wilt serveren.
Voorbereiding
Doe de boemboe in een kom en giet hier gekookt water op om dit te wellen.
Bereidingswijze
Bak de varkenshaas om en om in de boter tot deze lekker bruin is.
Haal de varkenshaasjes uit de pan en snijd deze in mooie repen.
Zet ondertussen het vuur laag en giet het potje slagroom, de intussen gewelde boemboe bij de jus en roer dit goed door elkaar.
Leg de reepjes varkenshaas in de roomsaus en laat dit 10 minuten op laag vuur doorpruttelen en garen.
Klaar!!
Serveertip
Deze varkenshaas in boemboe roomsaus smaakt ontzettend lekker bij blokjes of gebakken krielaardappeltjes.
Drink hier een heerlijke friszoete wittewijn bij.
Eet smakelijk!