Varkenshaas in boemboe-nasi gorengroomsaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Dit recept is heel snel en gemakkelijk te bereiden als je niet veel tijd hebt maar toch iets aparts en smakelijks wilt serveren.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
50 gram bakboter
2 varkenshaasjes
1 potje slagroom 200 ml
1 zakje boemboe nasicoreng (conimex)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Doe de boemboe in een kom en giet hier gekookt water op om dit te wellen.

Bereidingswijze

Bak de varkenshaas om en om in de boter tot deze lekker bruin is.
Haal de varkenshaasjes uit de pan en snijd deze in mooie repen.
Zet ondertussen het vuur laag en giet het potje slagroom, de intussen gewelde boemboe bij de jus en roer dit goed door elkaar.
Leg de reepjes varkenshaas in de roomsaus en laat dit 10 minuten op laag vuur doorpruttelen en garen.
Klaar!!

Serveertip

Deze varkenshaas in boemboe roomsaus smaakt ontzettend lekker bij blokjes of gebakken krielaardappeltjes.
Drink hier een heerlijke friszoete wittewijn bij.

Eet smakelijk!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hilier avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten