Warme trifle-pudding

  • Engels, Nagerecht
  • 20-30 min.

Wie kent de trifle niet de meeste onder ons wel maar deze misschien minder de warme variant

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
18 lange vingerssap van 1 sinaasappel225 gr.bramen500ml.warme custardpudding3 eiwitten15 gr.suiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven op 200c hetelucht,
vuurvaste schaal.

Voorbereiding

Maak eerst een custardpudding mag evt.van een pak.Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en besprenkel ze met het sap.Leg de bramen erop.De pudding erover verdelen en op laten stijven.De eiwitten stijf kloppen met de suiker.Eiwit verdelen over de pudding en wat pieken trekken.

Bereidingswijze

In ong.10 min.laten kleuren.En serveren.

Serveertip

Kunt ook andere vruchten gebruiken.Bv.kersen en dan een chocolade custard.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chutneyzusje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten