1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. Warme trifle-pudding

Warme trifle-pudding

  • Engels, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-2005

Ingrediënten 6 personen


18 lange vingerssap van 1 sinaasappel225 gr.bramen500ml.warme custardpudding3 eiwitten15 gr.suiker


Verder heb je nodig


Oven op 200c hetelucht,
vuurvaste schaal.


Wie kent de trifle niet de meeste onder ons wel maar deze misschien minder de warme variant

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak eerst een custardpudding mag evt.van een pak.Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en besprenkel ze met het sap.Leg de bramen erop.De pudding erover verdelen en op laten stijven.De eiwitten stijf kloppen met de suiker.Eiwit verdelen over de pudding en wat pieken trekken.

Bereidingswijze

In ong.10 min.laten kleuren.En serveren.

Serveertip

Kunt ook andere vruchten gebruiken.Bv.kersen en dan een chocolade custard.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top