8 plakjes bladerdeeg4 Pangafiletsdoosje boursin knoflookkruiden2 teentjes knoflook uit de pers2 el.groene gehakte kruidenzout en peperlosgeklopt ei om deeg mee af te strijken
Oven op 180c hetelucht,
bakplaat
Lekker feestelijk zonder uren in de keuken te staan
Ontdooi het deeg en rol het iets verder uit zodat de vis erop past.Bestrooi de vis met peper en zout en verdeel de knoflook erover.Verdeel de boursin en de kruiden over de vis en leg de andere plak deeg erop.Druk goed aan maak aan de rand een patroon en bestrijk de pakketjes met het ei.
Lekker bruin bakken in 20-25 min.
Een salade en een glas witte wijn
elsa_h 10-03-2005
heb dit ff meegenomen
lijkt me lekker
gr yvonne
trice_n 10-03-2005
Lijkt me lekker - neem aan dat je boursin nature gebruikt en niet de boursin cuisine die je in verschillende smaken kan kopen? Ga het een proberen, Liefs, Trice