Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Panga filet in bladerdeeg

Panga filet in bladerdeeg

Door: chutneyzusje

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-2005

Ingrediënten 4 personen


8 plakjes bladerdeeg4 Pangafiletsdoosje boursin knoflookkruiden2 teentjes knoflook uit de pers2 el.groene gehakte kruidenzout en peperlosgeklopt ei om deeg mee af te strijken


Verder heb je nodig


Oven op 180c hetelucht,
bakplaat


Lekker feestelijk zonder uren in de keuken te staan

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdooi het deeg en rol het iets verder uit zodat de vis erop past.Bestrooi de vis met peper en zout en verdeel de knoflook erover.Verdeel de boursin en de kruiden over de vis en leg de andere plak deeg erop.Druk goed aan maak aan de rand een patroon en bestrijk de pakketjes met het ei.

Bereidingswijze

Lekker bruin bakken in 20-25 min.

Serveertip

Een salade en een glas witte wijn



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top