Geroosterde paprika's met tomaat en ansjovis

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 10-03-2005

Ongelofelijk lekker voorgerecht mmm moet je proberen

Deel dit recept

Ingrediënten
per persoon:
  1. 1 rode paprika
  2. 1 tomaat
  3. 1 teen knoflook
  4. 2 ansjovis-filets
  5. 2 el.olijfolie
  6. peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven 160c hetelucht,
lage ovenschaal.

Voorbereiding

Tomaat ontvellen en in 4en snijden.Knoflook aan stukjes snijden.Paprika halveren ook de steel dan blijft hij mooi heel in de oven.Zaadlijsten verwijderen.Ansjovis fijnknippen.

Bereidingswijze

In ovenschaal paprikahelften leggen daarin de tomaat doen.De ansjovis en de knoflook,olijfolie erover gieten en bestrooien met peper.Ong.1 uur in de oven bakken tot de paprika mooi zacht is.

Serveertip

Lekker met versgebakken brood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten