1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Geroosterde champignons met knoflookolie

Geroosterde champignons met knoflookolie

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2005

Ingrediënten


? dl olijfolie extra vierge
2 geperste knoflookteentjes
? limoen
1 kleine Spaanse peper
2 el fijngehakte peterselie
12 grote champignons
zout
peper



Champi?ones a la plancha con aceite al ajillo

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rasp de schil van de limoen en pers hem daarna uit. Ontdoe de peper van zaadjes en hak hem fijn. Meng alle ingredienten behalve de champignons in een kom en breng ze op smaak met zout en peper.
Borstel de champignons schoon en leg ze met steel naar beneden in de grillpan. Plaats de grillpan ca. 4 min. onder de voorverwarmde grilloven tot ze vocht afgeven. Keer de paddestoelen om en herhaal procedure.
Schep de champignons als ze gaar zijn in een voorverwarmde schaal en giet de dressing erover. Laat ze voor het serveren afkoelen tot kamertemperatuur.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top