1. Home
  2. Recepten
  3. Eierpaashaasjes

Eierpaashaasjes

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-03-2005

Ingrediënten


6 hardgekookte, gepelde, koude eierenbeetje tomatenketchuptube mayonaisemosterd
geraspte wortelfijngesneden ijsbergslaprikkertjeseen beetje geduld



Leuk voor kinderen bij het paasontbijt, of ter decoratie bij een vleesschotel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij, in de lengte dus van de bolle kant naar de punt, een plakje ei af.Dit is de onder
kant van het haasje.Snij uit het afgesneden stukje een V-vormig stuk, zodat het net is
of je twee oortjes over hebt.

Bereidingswijze

Maak, op de plaats waar je de oortjes wilt hebben, een inkeping in het ei en steek daar het
stuk ei met de oortjes in.Schilder met een prikkertje twee oogjes van tomatenketchup op
elk haasje.Maak de snorharen van mosterd.Beleg een groot bord met "paadjes" van
afwisselend wortel en ijsbergsla en zet er de haasjes tussen.Spuit tot slot, met de
mayonaise, een dotje aan de achterkant als staartje.

Serveertip

Van zoiets leuks op tafel wordt je toch vrolijk !Eet smakelijk !



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51


Reacties (10)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top