1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. omelet gevuld met zalm en paprika

omelet gevuld met zalm en paprika

Door: rita-kip

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-03-2005

Ingrediënten


6 eieren.
1 blikje roze zalm.
1 rode paprika.
4 dl melk.
50 gr boter.
zout en peper.


Verder heb je nodig


Koekepan.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zalm laten uitlekken en de graten en velletjes verwijderen.
paprika schoonmaken en in stukjes snijden.

Bereidingswijze

In koekepan boter verhitten en paprika fruiten.
zalm erdoor scheppen,warm laten worden en met zout en peper op smaak brengen.(mengsel warm houden).
eieren met melk, peper en zout los kloppen.
in koekepan boter smelten en in 4 keer een omelet bakken.
omeletten op de borden leggen.
zalmmengsel erover verdelen en dichtklappen.

Serveertip

Lekker met sperciebonen,en meergranenbrood met kruidenboter.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rita-kip
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top