Stoofschotel met koolvis en kerrie

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui(gesnipperd),
1 teentje knoflook(gesnipperd),
2 el olijfolie traditioneel,
500 g panklare prei,
2-3 el kerriepoeder (Silvo),
2 dl Cuisine Room Culinair (Campina),
1/2 visbouillontablet (Knorr),
2 vleestomaten(in stukjes),
peper, zout,
500 g Queens Ocean Koolvisfilet (zak a 1 kg),
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Fruit de ui met de knoflook in de hete olie in een ruime pan in ? 7 min. goudgeel en glazig.
Voeg de prei en de kerriepoeder toe en bak ze al omscheppend mee.
Schep de Room Culinair en 1/2 dl heet water erdoor, verkruimel de bouillontablet erboven en breng alles aan de kook. Schep de tomaat erdoor.
Leg de met peper en zout bestrooide vis in de pan en laat de vis met de deksel op de pan in ? 10 min. gaar stoven.

Bron

C1000

Serveertip

Lekker met witte rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

tazmania_a avatar
tazmania_a

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten