1. Home
  2. Recepten
  3. Geitenkaas met honing

Geitenkaas met honing

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-03-2005

Ingrediënten 4 personen


300 gram geitenkaas2 eieren, losgeklopt1 tl gedroogde tijm1 tl gedroogde oreganoversgemalen peperfrituurolie50 gram bloemhoning



Een bekendde combinatie maar nu eens op een andere manier bereidt: uit de frituurpan!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Geitenkaas met verwarmd mes in plakken van ca. 1 cm snijden. Plakken minimaal 30 minuten in de koelkast laten koelen. Eieren mengen met de kruiden en peper naar smaak. Frituurolie verhitten tot 180 graden. Kaasplakken door de bloem halen, dan door eimengsel en vervolgens weer door de bloem. Kaasplakken direct in ca. 2 minuten lichtbruin frituren en op keukenpapier laten uitlekken. Over elke kaasp;ak wat honing druppelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van puddinkje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van puddinkje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top