Gebakken camembert met

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 0-10 min.

Gebakken camembert met bosbessenjam .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ei,
4 halve Camemberts,
50 g geschaafde amandelen,
2 el olijfolie,

4 halve peren (blik),
2 el bosbessenjam,of aardbeienjam.
4 sneetjes toastbrood,
roomboter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop het ei los.
Wentel de halve Camemberts eerst door het ei en vervolgens door de geschaafde amandelen.
Druk de paneerlaag licht aan.
Verhit de olie in een pan.
Bak de Camemberts in 4 tot 5 minuten goudbruin,
keer ze en bak ook de andere kant.
Laat intussen de halve peren uitlekken en vul de holtes met de jam.
Rooster de sneden brood en besmeer ze met de roomboter

Serveertip

Geef de gebakken Camembert met de gevulde peren en de toast.
Eet smakelijk.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

will_s avatar
will_s

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten