1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. roergebakken witlof met mosterd

roergebakken witlof met mosterd

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-03-2005

Ingrediënten 4 personen


6 stronkjes witlof***30 gram boter***2 eetlepels mosterd***2 eetlepels suiker


Verder heb je nodig


Wok


Lekker en vlug klaar

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de witlof fijn

Bereidingswijze

Laat op hoog vuur de boter in een wok (of koekepan) smelten en doe de witlof erbij. Bak de witlof in ca. 5 minuten terwijl je de witlof voortdurend blijft omscheppen. Zodra de witlof begint te slinken roer je er de suiker en mosterd door. Nog even roeren en het is klaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jodocus


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jodocus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top