Aardappelgratin van Marianne

  • Frans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

  • Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

  • Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

  • Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

    Aardappelgratin van Marianne

Een aardappelgratin waarvan je nogmaals opschept.De ovenschaal wordt ingesmeerd met wat olijfolie en verse knoflook. De geur die daarom uit de oven komt is helemaal te gek!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 564,95 kcal
Koolhydraten 72,82 g
Eiwitten 11,60 g
Vetten 23,59 g

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd deze in dunnen plakjes. Kook de aardappelen 5 minuten. Doe in de ovenschaal de olie samen met de uitgeperste knoflook en wrijf daar de schaal mee in. Meng de aardappelen samen met de slagroom Parmezaanse kaas en zout en peper. Doe nu het aardappelmengsel in de ovenschaal en doe er nog wat kleine stukjes boter op.
TOPPERTJE en kan gewoon niet mislukken!!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten