1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. tongetjes in kreeftensaus

tongetjes in kreeftensaus

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-03-2005

Ingrediënten 4 personen


Tongetjes, wilde spinazie, kreeftenpasta, room, witte druiven, thijm, zout en peper.



Slibtongetjes in de oven met druiven en kreeftensaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tongetjes zouten, peperen en thijmen. In beboterde ovenschaal. In een beetje heet water de kreeftenpasta zachtjes laten oplossen. Tegen de kook aan brengen en wat room erdoor roeren. De saus over de tongetjes. Zo'n 30 doormidden gesneden druiven erover heen. Afdekken met aluminiumfolie. 20 minuten op 180 graden.

Serveertip

Met wilde spinazie en puree.
Echt gemakkelijk en snel te doen. Heerlijk....



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henkhaarhuis


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henkhaarhuis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top