Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Gnocchi
  6. Gnocchi met gorgonzolasaus

Gnocchi met gorgonzolasaus

Door: mgeldof

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-03-2005

Ingrediënten 4 personen


1 bleekselderij, fijngesneden
1 kleine ui, fijngehakt
40 g boter
150 g gorgonzola
300 ml melk
500 g gnocchi
zout en peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de boter in een pan en smoor daarin de selderij en de ui.
Voeg dan de gorgonzoal en de melk toe.
Kook intussen de gnocchi al dente in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de gnocchi met de gorgonzolasaus en versgemalen peper.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mgeldof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top