1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. aardappel-spinazietaart

aardappel-spinazietaart

  • Nederlands, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2005

Ingrediënten 4 personen


1 zakje instand aardappelpuree
7 bolletjes bevroren spinazie
1 pakje gerookt spek
peper/zout
bladerdeeg


Verder heb je nodig


Springvorm circa 21 cm


Een lekkere hartige taart

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de aardappelpuree volgens de beschrijving.
laat de bladerdeeg ontdooien
laat de spinazie ontdooien
bak de spekjes bruin

Bereidingswijze

Mix de aardappels met de spekjes en breng het op smaak met peper/zout.
bekleed de vorm met bladerdaag en laat er een randje van 1 cm over hangen
doe om en om aardappel/spinzie en sluit met aardappelpuree af.
vouw het randje naar binnen.
en zet de vorm in de over op 200 graden en laat het 20 tot 30 minuten bakken

Serveertip

Met een lekker balletje gehakt of een stukje rundvlees



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van icequeen1155
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top